MÅNDAG DEN 20 JULI KL 17:00 - SEBYBADET

PROGRAM HÖST-VINTER-VÅR 2019-2020

Vi samlas på Lars Kagg skolans (före detta Sjöbefälsskolan) parkering före avfärd om inget annat angivits. Alla är naturligtvis välkomna att följa med, men vill du vara säker på bilplats måste du anmäla dig i god tid. På våra exkursioner samåker vi i så stor utsträckning som möjligt.
Milerersättningen är 20 kr per person (även chaffisen) och mil som sedan delas upp på hur många deltagare och bilar vi blir.
Reseledare är Jan Ottosson och Åke Jonsson om inget annat anges.
Anmäl dig till Åke 0480 252 26 eller Jan 070 247 95 11
___________________________________________________________________________________________

Måndag 20 juli kl 17:00 - Sebybadet
En kvällstur till östra Öland som kan ge många rastande och sträckande vadare i förhoppningsvis perfekt väder och med fint medljus. Hemkomst ca 21-22. Anmälan senast 18 juli.

Söndag 16 augusti kl 16.00 - Bottorp - Hagbyhamn
Nytt i programmet. Vi gör en eftermiddags/kvällstur till Bottorp och förflyttar oss från Bottorps hamn (parkeringen) till fots mot Sandskär och Hagbyhamn och sedan tillbaka. Förhoppningsvis får vi se och höra en del fågel under vandringen om vädret är vänligt mot oss.
Ni som bor söderut kan ju ansluta direkt vid Bottorps hamn kl 16:30. Anmälan senast 14 augusti.

Söndag 6 septemberkl 06:00 - Torhamns udde
Istället för Ottenby tar vi oss ner mot sydöstra hörnet av Blekinge till Torhamns udde. En lokal vi besökt då och då genom åren. Lokalen är både spännande och trevlig och kan ge mycket fågel vid denna tid på året. Fågelsträcket drar nära förbi udden och kanske ringmärkningen är igång vid fågelstationen så kanske vi får någon närstudie på några nyfångade och ringmärkta arter.
Hemkomst ca 14-15. Anmälan senast 4 september.

__________________________________________________________________________________________

Fredag - söndag 11-13 september - Falsterbo/Skåne
Det blir en exkursion til Falsterbo även i år. Avfärden på fredag eftermiddag försöker vi göra så tidigt som möjligt så att ankomsten till Falsterbo Camping Resort inte blir så sen. Där kommer vi att övernatta i två nätter. Lördag spanar vi runt Falsterbo (Nabben och Ljungen bl a) och på söndag någon lokal längs hemvägen om tiden räcker till. Föreningen kommer att sponsra hyran av minibuss.
I år är inte deltagarantalet begränsat så det gäller att anmäla sitt deltagande före 19 april, så att vi kan boka boende och minibuss i god tid. ANMÄLAN ÄR BINDANDE.
Medtag egen förtäring för två dagar, men på lördagskvällen går vi ut och äter middag eller hämtar hem.
Givetvis går det bra att komplettera inköp vid behov i affär.
För mer info och anmälan kontakta Jan Ottosson mob: 070 247 95 11
Avresetid och upphämtning på fredagen meddelas torsdagkväll

___________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
SPONSORER